Friethuys Nova

Wij zijn weer open, je kunt bij ons komen zitten en eten

Verse friet in Winkelcentrum Nova

Bij Friethuys Nova in Winkelcentrum Nova in Utrecht geniet u van hoogkwalitatieve snacks. Even bijkomen van het winkelen of een snelle maaltijd voor mee naar huis, u mag het zeggen. De aardappels worden dagelijks vers geleverd door de boeren. Wij snijden dagelijks vers friet voor u. Wij frituren verantwoord in hoogwaardig vloeibaar frituurvet met een minimum aan verzadigde vetten. Lekker én gezond. Tel daarbij op onze uitgebreide keuze aan sauzen, uw frisdrank naar keuze en misschien een ijsje toe.

Heerlijk de honger stillen met uw favoriete snacks, van krokante kroketten tot hamburgers. Een uitgebreid assortiment met liefde voor u geselecteerd. U bent van harte welkom om bij ons te komen eten.

Verse friet & welverdiende snacks tussen het winkelen door!

maaltijdbox_hotwings.jpeg
snacks_chickenstrips.jpg
snacks_hotwings.jpg
Snacks_kipcorn.jpg
spicy_chicken_bites_.jpg

Dit zeggen onze klanten

Heerlijk eten, tijdige bezorging en vriendelijke bezorgers.Bij vorige bestelling ontving ik de verkeerde cola. Bij laatste bestelling aangegeven. Ik kreeg een extra flesje cola. Kijk, dat is service.

Alexandra van Nus

Super lekkere verse frietjes. Knapperig zout en warm. Zacht van binnen en zeer smakelijke snacks. Snel geleverd. Ik ben gelukkig.

Stephanie van Zundert

De lekkerste patat van Utrecht. Mooie porties en snel bezorgd!

Natasja

Heerlijke warme snacks. De Friet is heerlijk dat komt op dat ze zelf zijn gemaakt en dat maakt het heerlijk niet te zout maar pefect.

Jimmy Randag

Wilt u graag bestellen bij Friethuys Nova?

U vindt ons in Winkelcentrum Nova op Kanaleneiland in Utrecht. Wandel gerust naar binnen of geef u bestelling telefonisch Bel: 030- 296 34 57 door. Op vrijdag ontvangen wij uw bestelling graag voor 11:00 uur